Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivio sam i ja ali nisam postao derpas.
Nisi postao gay ali si zato trajno poremećen i beskrajno nesretan čim imaš potrebu pljuvati po drugima. Allah ti se smilovao i na pravi put te okrenuo. Amin.
Ja sam bio iza bukvi i zemlje pa cesto i ranjen...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Šmit nametnuo, crnjo metnuo.
Crnjo umetno.....
Zato si tako ružan i blijed ,podrumašu ..Bolje bi bilo da ti je ćaća kamen napravio nego tebe ..
Sada si Fudo pun bjelančevina ništa ti ne fali iz auspuha dođe do želca a unosiš i na usisnu granu
Dok stari nije opljačkao Energoinvest, potom sam postao slavuj.
Torbicom ga dine..,....
gledaj ugljese neki kanjavac obukao
ako ne mozemo naprijed u europe mozda mozemo ospozadi.porucio je fuad backovic
Topdzija i furundzija. Koji je ko, dilema dana
I živio bez kurca 20 godina. Bar je bio pakaš sabran...
Hitno izdvojiti iz budžeta KS sredstva za snimanje filma o Fuadu. Ako treba i dječiji doplatak smanjiti,al da film bude kako treba!!!
Pa nisi sam bilo je jos i na hiljade druge djece ali da si bio bez hrane lazes babo je bio clan glstaba imao je hrane u izobilju u odnosu na moje i dugu djecu.
Jebiga mali nije los , iskreno rečeno i ja bi mu ga zasuko
Uh kako to garo trpa,pravi derpe,majmun
Pretplata na jedan clanak mjesecno, pa koga zanima ova informacija o ugljesi i Zaimovoj kcerci. Lik ne zali biti zaboravljen. Deen brate/sestro- prestani vise placati ove clanke o sebi ( ne zanima nikog ni gdje si ti ni sta radis sa ugljesom ), licno ja ne procitam nikada clanak - idem odmah na komentare da umirem od smijeha :)
mali pedercicu, lazes k'o pas. babo ti je dobijao mnogo vise nego obican narod. za tebe se nikad ne bi ni culo da te nije babo gur'o. zato se ne preseravaj po portalima
I još godinama poslije na listi "umjetnika" mu mi, obićan BiH, naod od svojih dopirnosa plaćali i platu i sve doprinose i penziono i zdravstveno sve... možda je babuka sredio da je još na listi.... kao popularni gay umjetnik
Hajde ne laži. Ne vrijeđaj prave borce i njihove porodice