Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prodajem i ja vikendicu na jablanickom pa ako si musterija, nije skupa a ima i zensku plazu za hanumu denirovicu
Nece, sve dok je imbecilnih zalosnih sova poput tebe
Nisi ti nikad vidio Mljet ili Vis moj Roberte, BOP Grkistan bi ti poslije njih izgledao onakav kakav i jeste - gomila užarenog kamenja.
Ima jedna dobra kuća na mihrivodama Roberte
A nedavno je govorio da se osjeca kao Srbin, nezna ni on sam sta bi vise mada opet kad bolje razmislim ista su to g.vna.
kazu da se dvoumio izmedju jasminove panonske bare u tuzli i kacehevendininog pravoslavnog etno sela u bijeljini gdje je usidrena pra-srpska ladja iz doba dinosaurusa...ipak odabrao je grcku iako losiju destinaciju,kaze fali u bosni ljubomore,pakosti i zavisti :D
Zato Grcka i jest bankrotirala da bi ovakve moodonje sve pokupovale po njoj budzasto. Preofirno
ha nece sigurno kod nas u bih