Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ona ni pjevačica ni dizajner ona je goli k.u.r.a.c od žene i primjer kakve NE TREBATE biti
Mogu li ja kako pomoći? Imam papire da sam zdrav.
Koga boli uho za njih ?
A gadura izgleda isto ko kad jim carrey imitira onog gada iz csi miami.
http://zaradanovca.bosnianforum.com/t2-zarada-novca-preko-interneta http://zaradanovca.bosnianforum.com/t2-zarada-novca-preko-interneta http://zaradanovca.bosnianforum.com/t2-zarada-novca-preko-interneta http://zaradanovca.bosnianforum.com/t2-zarada-novca-preko-interneta
Puca nam qrc spava li on dovoljno i da li ona zeli jos jedno dijete. Beckhamovi, Adele, sisulje sa trece strane The Sun-a, Pamela koja je "smrsavila" 45 kg (usput ye.bem mamu svakom novinaru koji ovdje u BiH napise smrsavjeti umjesto smrsati), igraci Cityja koji plesu Harlem shake (sta god to bilo), sve ovakve gluposti su samo dokaz da Britanci jos uvijek kontrolisu svijet i da su mediji postali njihovo glavno oruzje.
Dejvide, Dejvide... Malo sam ga ružio večeras...
.ebite se djeco .ebanje je raj to vam preporucuje cika jova zmaj
Prava "holcerka" :)
Boli me pen.is za dotične. Aferim klix, odlična, poučna i nadasve potrebna tema. (grohotom se smijem)