Showbiz
0

David i Victorija Beckham mijenjaju vjeru

FENA
Foto: Reuters
Foto: Reuters
David i Victoria Beckham bi ove godine osim države u kojoj žive, u pravom američkom stilu mogli promijeniti i religiju. Naime, slavni par razmatra prelazak na vjeru svog "novog najboljeg prijatelja Toma Cruisea".

"Razgovarala sam sa Tomom o scientologiji. Prilično sam znatiželjna, ali ne znam ništa o tome. Oni rade to što rade i cool su", kazala je Victoria za londonski Sunday Express. Časopis navodi kako je upravo scientologija kriva za svađe koje se u posljednje vrijeme javljaju između Victorie i Davida.

"David nije baš oduševljen životom zvijezda, zasigurno ne koliko je oduševljena Victoria. Ona je puno više zagrijana za scientologiju i stalno čita o njoj, dok se David tome žestoko protivi. Nema on ništa protiv prijateljstva sa Tomom i Katie, no scientologija ga ne zanima. Brine sa da ako jednom postane dijelom toga, da se teško izvući", kazao je jedan od prijatelja slavnog para.

Slavni par ovih dana muči još jedna briga - kako pronaći dovoljno luksuznu rezidenciju u Los Angelesu. No, izgleda da zahtjevnoj Victoriji ni vile u vrijednosti između 10 i 20 milijuna dolara nisu dovoljno skupe i profinjene da bi udovoljile njenim prohtjevima. Za sada ih je razgledala 35, no ni jedna nije "ono što je ona tražila".

"Vidjela sam neka zgodna mjesta, no mi želimo nešto što izgleda kao lijep dom", kazala je Victoria.