Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dvije godine zatvorske kaze a covjek vec par mjeseci seta Ferhadijom uveliko…
Isti babo mali
momak ce citav zivot osjecati posljedica ovoga sto je prosao, jednom polomljeno tijelo ce trpiti citav zivot...2g je jako malo a sto se meni tice trebao je dobito zabranu dozivotno upravljanja motornim vozilom za primjer drugoj nezrelog neodgojenoj balavurdiji koja se ku.rci po cesti
Hvala Bogu da se Orhan izvukao! Onog debila dozivotno zatvoriti treba!
Dobio 2 godine Spahovic?? O ebem li vam pleme korumpirano, mater bi prodali za 10 maraka
A sta ste ocekivali da ce Izo Spahovic napraviti,doktora,inzinjera???Sve sami olos koji bi u svakoj normalnoj drzavi bio na dugogodisnjoj robiji…
ne postoji drzava, cim za ovakvo djelo dobijes ovako smjesnu kaznu a znamo da nit ta smjesna kazna nece biti ispostovana.
Sretno...
Ne moze biti ljepsa vijest roditelju nego da mu se dijete uspjesno oporavlja,nadam se bez trajnih fizickih posljedica. Najradije bih osnovao stranku lezecih policajaca i vibro traka i gdje god mogu bih ih ugradjivao. Posebno ulica Zmaja od Bosne. Jer sad ce toplije vrijeme i otpocinje sezona jurnjave i gasanja!
Zdrav i živ bio, pile drago!
Samo je lezeci policajac mjerodavan u BiH pa da sofer prikoci na pjesackom. U narodu vrije nervoza kratak, fiitilj za voznju. zbog neupjeha politicara da ista urade ko u kulturnom svijetu.
Sta uradise jednom djetetu! Hvala Bogu na milosti!
Kreten dobio dvije godine zatvora i tri zabrane upravljanja vozilom nakon sto je unistio zivot neduznom djetetu? Je li moguce ovo? Jesam dobro procitao?
Sga uradi onaj idot djetetu, Orhane sve najbolje da se skroz opravis.
Bravo Gazijo !
Radosna vijest! Želim vam svima porodično puno sreće!