Pronašla sreću
41

Danijela Martinović o ljubavnoj vezi s inspektorom: Partner dođe kao odgovor na mir

I. S.
Foto: Instagram/danijelamartinovicofficial
Foto: Instagram/danijelamartinovicofficial
Danijela Martinović je u novom intervjuu govorila o Josipu Plaviću s kojim je u ljubavnoj vezi od početka ove godine. S njim je pronašla sreću nakon što je prekinula s Petrom Grašom.

"Kad najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tad nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam na pamet padne da bi to mogao biti filmski scenarij. Prolazimo lijepe trenutke", kazala je za Gloria.hr.

Kao što je već poznato, Josip je kriminalistički inspektor. Također je član benda Izvan zakona, koji se nedavno okupio nakon 16 godina.

"I Josip i ja u trenutku našeg prvog kontakta bili smo sami i nismo tražili novu vezu. Kada ste usidreni u svome miru, život prirodno orkestrira melodiju svakodnevice. Tada vam partner dođe kao odgovor na taj mir i bude osoba koja s vama dijeli sreću. Jedino što trebate je prepustiti se", ispričala je.

O detaljima iz privatnog života pisala je u knjizi "Tuširanje duše".

"'Ispuni život počecima' -­ rečenica iz moje knjige ujedno je moj životni lajtmotiv. Na neki način, postao je i ostao moj životni izazov, razlog da otkrijem istinsku sebe, ali i da čitatelje potaknem na nove poglede na život. Koliko sam uspjela, ne znam, ali dobijam poruke ljudi vezane za knjigu i to je ono najljepše što mi se dogodilo. Bila sam i jako sretna kad sam čula da je to trenutačno najčitanija hrvatska autobiografija, a druga na ljestvici s inozemnima, odmah nakon one Matthewa McConaugheya. Slijedi nas princ Harry", pohvalila se.