Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbija omogucava stranim produkcijama snimanje pod povoljnim uslovima, dok mi komplikovanom administracijom tjeramo i domace
Čuj ćevapi u Srbiji hahaha
KONSTITUTIVNI ČEVAP
Srbi imate li nesto svoje za ponudit?
Imaju Cecu... cek ona je ciganka.
Preporucam mu da zene proba, to im je najveca turisticka atrakcija od rimljana
Bosnje kad i mi neko dirne cevape odmah se uzbude. Kao prvo, cevapi su donjeli turci u citavom balkanu i slicno ima i u grckoj u bugarskoj.
Ako nadžeš čevap kod Turčina ja ti sad na račun uplatim 50 000 eura...
Posjetit će kako kažu jedan nacionalni spomenik srbije, čuvenu "Ćele Kulu" i tamo će položiti vjenac za vidovdanske heroje.
Ni za živu glavu,nije još završena.
Nemoj ako za Boga znaš !!!
sad citan na srbskom portalu vodili ga u etno selo na frusku goru jeo cvarke ispovracao se 007 a cevape je smazao
Ne zaju Srbi praviti ćevape. To je nešto stisnuto ko prsti po 4 komada. To nek nazovu drugačije, ono ćevap ne može biti. Kazna do od 1 do 3 godine ko to nazove ćavapom. Na dalamciji, isto tako. Oni tek nemaju pojma, bolje im je da nemaju ćevape. Neka kažu, nemamo mi to, mi samo ribe imamo. Ledo.
Novi zakon, zabrana pravljenja cevapa van Bosne.
HAHA... koja ovca... da proba cvarkem a ne cevape... HAHA
Bosnjama odma vokri, kontaju cevapi su ekskluzivno samo njihovi
Nije nam krivo. Mi znamo čiji su ćevapi. To što vi ne znate da je bosanska riječ ćevap izvedena od turske riječi kebab samo govori u prilog tome čiji su ćevapi. Merhaba duşmanlar!
A faca je Craig, bojim se samo da ne ostane upamćen kao poslednji neisforsirani Bond, jer su sada vrvt na redu "ugrožene" grupe...
Opas Daniel tkoje ces cevape da jedes atko budes tarzio reci ne od covjekovg mesa😂
Cevapi u Srbiji? Wahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
Koliko laži u jednoj objavi. Standarni pokušaj Srba da prisvoje sve što nije njihovo. A što ne proba leskovačku pljeskavica iz Novog Sada