Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu Hana non stop mase sa obale ne bi li se dokopala jahte
Hahahahahahahahahahahahah
@Sarajevo123456 Ako nisi znao, a ocito nisi, postoje poker turniri. Dakle profesionalna takmicenja koja mozes porediti sa teniskim turnirima, bilijarskim itd.. gdje dodju najbolji, i pobjednik odlazi sa ogromnim parama. Nije to klasicno kockanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Joj,kakvu je pichetinu doveo sa sobom! Sve roba prva klasa! A ovi pričaju o topovima i kazni za brzu vožnju.
Wow, kakav junak. Obavezno ga uvrstiti u online školski program. Promivisati ga, jer to sprave vrijednosti.
čovjek već otišao u grčku 🤣🤣🤣
SMECE OD TIPA A OVE KURAVW TRCE KO KUJE ZA NJIM A ON IH TRETIRA KO SMECE JER JE ON SMEĆE DOK MU NEKO NE POSALJE TOK U GLAVURU ..KONJINA JEDAN MISLI DA NOVAC SVE KUPUJE SVE CE OSTATI JEDNOGA DANA NISTA NECE PONIJETI SA SOBOM NA ONAJ SVIJET NEJA PO.OGNE NAROD KOJI NEMA..ZA MENE JE OBMVAN TIP OLOS BEZ SRCA
Svijet je otiso u helac... znaci trebe se takmi e da dodju da ih ovaj prca... uvjeren sam da nema pare mogao bi samo one svoje da trpa... i zene ne razumijem Boga mi... njih 10 se navale na njega bas se onako maksimalno degradiraju...
Što bi rekao Džej Živim život koji moram!
Ovim se potvrđuje ona stara " nisu ni pare za svakoga"
Hrvati ce pustiti bilo sta samo da se kesa uzme
Treba mu mahalce nakacit da ga “cuvaju” 😂😂😂
Možda je bogat ali se ponaša ko papak
kae obogatio se od pokera, ako se on obogatio od pokera ja cu zubima prokopat tunel kroz prenj
Ovaj je izaso iz vjere
Ja bih njefa testirào na Coronu i stavio u karantin:)
Like se samopromovira a inace je totalno bezveze... Ima para i sta sad?
E moj dunjalucaru. Los izbor u nasladjivanju. Bog omogucava izbor ali svaki izbor je popracen posljedicama. Tvoj izbor da se nasladjujes i provodis je legitiman ali brzo ce proci i onda vatra te ceka ako se ne pokajes i popravis. A omladino...Kockom niko nije postao bogat niti je drogom dostigao trajnu srecu i uzitak. Sve je to kratko a unistava srce u duhovnom smislu.
Zaradio bogatstvo igrajuci poker? E moj novinaru moj...