Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igras li ti ikad ili samo kefaš
Damir je iskompleksiran, pogotovo izgledom. Ove zdrebice kostaju bogatstvo, nema on te pare za ovakvu ribu, ona je izmuzla onog malog Sandju Adema Ljajica kao tele sisu, a prije njega i mnoge druge, vrtila se u Monaku i Dubaiju kao inventar. Ove Srbijanke su klasa zene u svakom smislu, ali to treba platiti i opsluziti. Platise su na prvom mjestu, a za relaksaciju nadje ona mandinga, puna ih Francuska rivijera, svaki ima batinu preko 25 cm.
Samo rođak karinđaj srbijanke
pravo lijepa cura
I tata bi sine...
Propali teniser
Opet velika glava. Gledaj djumi da ti cura ima manju glavu
Damire, složi joj forhend u kenjaru da joj pica plače
Ufatio se vlahinja i ne pušta.
Dabogda svaki mec izgubio..poyy
karaj dok mozes damire sine
super icka damire, zaganjaj to
...i prijatelji nekad legnu
dobar je on .ja bi zaboravio cime se bavim pored ove
Vadi maslo Ljajicu, a Sandju izranjavala po djepu, rodio se kada su prekinuli. Ona bi za godinu potrosila sve sto je Cumur ustekao sa babom i mamom Zanet. Skupa je ovo roba za jahanje, isto ko i ona Dejana sto se igrala sa Cumurom, a jahao je sef mocnog narko klana. Cumur voli soting, kaze nije Mujo, a postupci mu ko u njegovog ahbaba Sulje.
neka čovjek ne razdvaja, šta bog spaja...