Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo vam ona boga mrs viseeee
Ona toliko troši dnevno od poreskih obveznika.
Što se Fazlinovići opariše...
znači melanija je bila milionerka prije nego što se udala za trumpa haha koja bezočna laž.
To je kada se ravaKu docepa para pa glumi damu.Obaminoj zeni nije ni do koljena,zeni koja jednostavno uziva u zivotu.
Da kod nas neko postuje zakon,,,Avaz bi do sada trebao isplatiti jedno' 500 miliona eura za klevetu...
@AragonSorab jeste, tako se i obogatio, a oni vama u RS-u lazu kako se nakrao i da je kriminalac :) :) a on sve posteno stekao :) :) :)
@AragonSorab do sada su mu isplatiti oko dvije milijarde..i jos mu dodju oko 3 milijarde Eura, naravno... ;) :)...sreca pa vas u RS-u nije pokrao..pa ce sada te pare uloziti u RS privredu ;) :)
Da su te nasi novinari izklevetali na kraju bi ti njima morala platiti ostetu a ne oni tebi, taki smo ti mi neznas ti nas ebo ti nas.