Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat mi nije jasan taj "boom" u vezi te glumice. Za mene ne zna glumiti, ali ispade da čim glumiš u nekom od Marvelovih ili DC filmova koji su danas najgledaniji, da preko noći postaneš najbolji ili najplaćeniji. Glumila je i u nekoliko Fast and Furios filmova, ali i to je prosjek. Ima toliko boljih glumica od nje, pa eto Emma Watson koja je spomenuta - za Gal je izmislila glumu.
zidovka... isto ko i natali portman.
@I`ll be back Portman makar zna glumiti.
nema sisa .......
Ja bi je vodio na burek svaki dan ! Da se popravi
znala sam odmah cim sam vidjela sliku - zidovska faca. al' cura ima posebnu ljepotu..
Ditu tite?
Mogla je sta pojesti za te pare
Mogla je brate nabaciti mišića malo za Wonder Woman, ali bitnije joj je da ostane fina i vitka, znači predanost ulozi 0%. Jedino što joj je uloga pasala jer je njen lik Diane nije iz Amerike pa su joj naglasak i slabija gluma mogli proći.
guraju je izraelski krugovi
Spavas li mirno Razija Mujanovic??!
Sad će početi huktanje i puktanje kako je cionista, genocidaš, ćifutka itd.
To treba ostaviti po strani. Žena jednostavno ne zna glumiti. Jednoj Pfeifer, Bullock ili Paltrow nije ni do koljena.