Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka su žive bebe i zdrave
kako li je toj majci sada? iako je uzela silu para i sve ok ali ovo je nesto sto nema cijene...
Aferim
bilo bi bolje da vidimo majku koja ih je rodila. cim rodis bebu automatski je i zavolis vise od iceg. a moras je dati drugom i nikad je vise ne viduti. jako okrutno...
Čovjek je naš'o način da ima potodicu a ostane slobodan,spriječi bankrupciju,depresiju i mentalnu kaku u životu. Genijalno!
Hadžo!
Zivimo u zadnjem vremenu, a dokaz tome je ovo. Mozete vi mrziti, ne voljeti i sl., ali to je rekao jedan covjek jako davno. Jedan od znakova je i taj kada robinja sebi rodi gospodaricu/gospodara. Do pojave surogat majcinstva to nitko nije mogao rastumaciti na valjan nacin. A tek otkud je on to sve znao?! Ajmo vi sto se kunete samo u nauku. Kojim naucnim metodama se je moglo doci do takovog predvidjanja? 😬
Je li to isti taj sto je rekao da sperma dolazi iz bubrega? Da se sunce spusta u mocvaru? Da je zemlja ravna? Daj brko, ne laprdaj!
Ne. Ovaj je rekao da dolazi iz kicme. Ne znam ja kakve ti budale citas. 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
gejas kupio još 2 djece,šta li će reći kad ga budu djeca pitala gdje mama,pogotovo ova curica,nije bolest sve sto boli
boli tebe ozbiljno u glavi
Male , slatke bebice.Neka su zive i zdrave.
vise se nezna ko koga 😂