Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PREKINO SE JADAN :( Previse je donirao...
Nije donirao 2400 eura, nego kopačke koje su na aukciji prodate za toliko.
sutra cu da doniram 3000 eura, ako to iko objavi evo glava i donja i gornja
Hvala mu...On Portugalac,krscanin donira za muslmansku djecu...a sta rade nasi vjerski lideru,sta rade muslimani sirom svijeta ?!?! 1.Napadaju Siriju...jedinu zemlju koja ima cast.... 2.grade visoke zgrade 3.kupuju auta pozlacena i posrebrena.... 4.trose na odijela i na zene niskog morala.... HVALA TI RONALDO !
Svaka mu čast što je išta dao.Inače mi je odvratan,ali ovo je fin gest.Možda će se naći neko pametan pa reći da se poklonu ne gleda u zube,ali samo 2400 eura?Pobogu pretrg\'o se jadan.Osjetiće manjak u svom novčaniku.To je kao kada bi svako do nas sada izvadio iz džepa po 2,50 KM a bio pun k\' brod.E moj Ronaldo....... Ali eto ti si dao ikako,drugi nikako.
JESI SE PRETRGAO...
fffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Za vecinu komentatora, Pa p.i.zda vam mamina dao je opet 2400 eura vise nego svi vi zajedno!!!!!
Joj al ste cigani i ciganskih komentara.. cuj pretrgo se Taman da je dao 1 euro to je znak paznje i solidarnosti tako ce i drugi .. kad vide stvarno ste nezahvalna bagra
Pretrgao se, siroti milijunas.
UJ JES SE PRETRGOOOOOO
Joj komentatora i filozofa i g.ovana...! Samo lupetate kolko zaradjuje, kolko je dao. Pa on IGRA za te pare sto zaradjuje, ima bar osjecaj odgovornosti i respekta prema tim parama, za razliku od onog kloca Dzeke. I on zaradjuje grdnu lovu, a ne zaradi je, al realno... Ronaldo je pravi sportista, pravi lik, faca, za respect! Boli ga du.pe za vase sitne kalkulacije. Ko je od vas na bilo koji nacin, ne mora parama, podrzao javno borbu Palestine? Haj onda ne ka.kite...
Ovi sto bi mu se rado sageli, naravno da su odusevljeni njegovom \"donacijom\". Znate li vi razmisljati uopste? Zaradio postovanje jer je neku sicu donirao tamo nekoj djeci (cisto sumnjam da na karti zna naci Palestinu)? Kako je vas lako kupiti... Jadno. A ovi sto pitaju ko je od \"nas\" uradio nesto slicno, prvo neka navedu vlastiti primjer... Zaradjivat milione, a donirati poderane kopacke... Bas ima razloga da se ponosi sam sobom!
S obzirom da Portugalac, prema konzervativnoj procjeni, godišnje, s klupskom plaćom i sponzorskim ugovorima, zarađuje oko 30 milijuna eura, to je u omjeru otprilike kao da prosječni hrvatski građanin s mjesečnom plaćom od pet i pol tisuća kuna donira za neku svrhu oko pet kuna, odnosno 44 lipe mjesečno, javlja Totalsport.(hrt/Dnevnik.ba)
Sjecam se kad je Engleska - Portugal igrala da je namignuo onom igracu Portugala kad je isfolirao 11erac i da su zbog toga prijetili u ENG, a protiv nas smije da se sa sudijom namigurje.
Klosar
al zato smrde ko da su 50 000 euraa