Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Koristim ih već preko 4 godine i nikad se nisam navukao.\" Ma nisi, buraz, normala da nisi, sta je 4 godinice tamo-ovamo za takvu dobrotu, jel\' tako... malo bijelog, malo boba i guras dalje sa osmijehom, sve ti super, znam takve... i jos ljude nagovaras da probaju a znas da je ovdje na portalu uglavnom mladja raja, treba te upratiti preko IP-a i strpati na robiju pa se tamo odvikavaj i navikavaj, picko dilerska. Normalno da imas \"fine prihode\", svi ih dileri imaju, mamu ti ye.bem bezobraznu.
I MENI ISTO :(
jel se tako mamine pare trose a
Znam moj coline.
\'\'Koristim ih već preko 4 godine i nikad se nisam navukao.\'\' Smiješan si dječače :)
Farel je armirani beton ko grom cojk!
Lafčina si brate Lafčina !
ma ko ih he.b-e zdrmaj koju razvuci dvi-tri i9 dure je ;)
Kako ste samo retardirani narkomancine i pokusaji narkomana, bio sam tamo, zivot na tome je karna, uopste nije zivot, a ti @ingmar ti decko posjedujes posebnu, rijetku vrstu retardacije, pusa za sve normalne
ZABOGA ZAR NIKO U AMERIKI NE POSTI MIJESECA RAMAZANA
@@ingmar \"Koristim ih već preko 4 godine i nikad se nisam navukao.\" Ja pusim duvan vec preko petnaest godina, ali nisam ovisnik i mogu da prestanem kad god hocu. Takodje, oduzmem se od alkohola bar jednom sedmicno, ali nisam alkoholicar. Nema samse!!!!
Nisu to lažni osjećaji. Probaj, vidjećeš. (Kokain, Ekstazi) Marihuanu ne bi stavio ovdje jer to nije droga već lijek kojem je dat \"epitet\" droge radi opasnosti pada naftne industrije. Eto kolika je konkurencija ta biljka. A lažni osjećaji su kada se u inat smiješ da drugi ne vide koliko ti je teško. Kada nemaš ni za hljeba, a opet staviš osmijeh na lice dok šetaš ulicom. A onda kada prođe dan, plačeš od nekog duševnog bola, plačeš koliko ti je teško.. Prošao sam to, vjeruj mi, znam. Hvala meni pa sam bio uporan u životu, sada imam dosta fine prihode, i droge koristim čisto kad je neka zabava. Al\' pazite, ako nemate karakter onda nemojte ni probavati ništa... Koristim ih već preko 4 godine i nikad se nisam navukao. Čak sam i odmarao par mjeseci od njih čisto da vidim može li moj organizam bez toga. Vidio sam da može. A sve zahvaljujući mom karakteru. Toliko od mene... Samo dijelim iskustvo, nemojte se sada paliti te govoriti nije istina bla bla bla.....
zivot bez vjere je dosadan !!
Znam bro kako ti je ,valja i meni izdržat još koji dan,al zato za bajr-am ima da se razvalim k\'o stoka.
Jok eto ja mislio ljudi uzimaju drogu da bi bili cool, da bi se lakse uklopili u drustvo i ostali Bullshit. Po Holywooda se drogira, samo sto oni nisu bili toliko ofirni kao ti. Ako ne uzimaju drogu onda se kljukaju onim legalnim i slicno stetnim tabletama.
nadam se da ce pocet da snima vise filmova jer sto se mene tice on je po meni najbolji mladi glumac u Holivudu