Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbt kako mi "normalni" izgubismo slobodu da budemo normalni?! jbt , ne smijes reci svoje misljenj, ako je drugacije od nastranog, vise te ne osudjuju samo verbalno, vec i sudski progone gdje se izgubilo moje gradjansko pravoda ja kazem da : " ja ne volim ...." "da ja ne zelim..."
Ljudi ne vole..... ljude druge boje koze, druge religije, druge sexualnosti....sta sve spada u osnovna ljudska prava. Shvacas sad da za takvo tvoje "ne volim" i "ne zelim" u demokratskom drustvu nema mjesta. Demokracija je misljenje vecine, koja ne odlucuje o manjini bas zbog tog da se ne bi krsila vec navedena prava. Zivi i pusti druge da zive, netko na ovom svijeti ne zeli i ne voli tebe i tebi slicne....
@commie buduci je rijec o pederluk, izraz normalan je koristen u smislu heteroseksualnosti @moreno de ba, ne mijesaj kruske i jabuke, mani mi se tih argumenata. pederluk je anomalija, niko se ne radja fizicki kao peder, i kao takav postajes u glavi
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Po optuzbama sa svi strana na ovu drago i normalnu zenu mozes zakljucit da su pederi zavladali svijetom aa cilj pederluka jeste da ugasi razmnozavanje covjeka. A vi vjerovali ili ne zaista Iblis postoji .. to je njegova vojska :)
Pa da. Zena je u pravu. To dvoje je gotovo pa isto, samo sto jedni poubijase nevin svijet, a drugi... pa eto praktikuju ljubav. Sram da ih bude.
Vala su baš bezobrazni!!! Otkud im pravo da se vole i da uživaju svojoj ljubavi?!? Umjesto da, ko gospoda, budu frustrirani, agresivni, neobrazovani, lijeni, glupi...
Tvoje demokratsko pravo na mišljenje izgleda je sve samo ne demokratsko. Imaš vlastiti biznis i neko vrši tiraniju nad tobom.
oj glupače!
Zena nije pogrijesila, i jedno i drugo su teske bolesti.
Ovdje si dobro došla..
Sve su ovo horde zla zakuhale!!!! hahah
... pa to je uvreda za ISIL :)))
glupača
Opasan propuh u glavi doticne...
prolupali joj loncici
I opet o gejsima i gejsicama... booooooring
ja to trubim svaki dan ali mene niko ne slusa!!!
Pa pokušaj sa gitarom, slabo ti naša raja voli trubače :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Transparent podrske za slasticara!
Dva ekstremiteta istog "sejtana" u radijusu se gledaju a nigdje se ne dodiruju: pederi i ekstremisti.
ne znam sto se bezze diže hampa kada je zena u pravu.