Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta mislite, da ona ne kenja ko ostali svijet?
Ma ne smrdi njoj guzica ccc🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
Mislim da je ovo fotošop. Niko sa sigurnošću nije potvrdio da Cindy vrši malu ili veliku nuždu. Da li ispušta vjetrove? Teško. Tako da je ovo lažna vijest.
pa ako je samo covjek, koj k... objavljujete ovakve stvari
Gore i gluplje od ove vijesti je jedino cinjenica da je klixov "novinar" ovo morao da preuzme od nekoga. Dakle niste u stanju sami uhvati nekoga kako čačka nos, toliko o vasem novinarstvu i istrazivanju.
Pa kazu: Uhvaćena u provjeravanju nosa pronaslo se svega pomalo 🤣 ja ljudi moji pa zar stvarno vi novinari zaista nemate nista bolje
Ima se pravo pocesat po nosu iznutra. Svi to radimo. Odjebaus.
Vala ste svakakvih clanaka krenuli pisati, ali zbog ovog brisem klix
Bravo, Klix, ovo vam je vrh.
Ja kopam nos pravim kuglice i ispaljujem po sobi....ali ih ne jedem kao neki
Mada kao mali sam ih žvaćkao...slani su nisu loši
Ja ipak ceprkanje po nosu ostavim za svoja cetiri zida.
Pa i liči vise na čovjeka nego na ženu