Godinama šutjela
20

Cindy Crawford prozvala Oprah Winfrey zbog događaja prije 37 godina: Ustanite i pokažite nam svoje tijelo

N. C.
Cindy Crawford je prozvala Oprah Winfrey zbog njihovog intervjua iz 1986. godine, u kojem je TV voditeljica zamolila tada 20-godišnju manekenku da pokaže svoje tijelo pred kamerama.

Crawford, koji sada ima 57 godina, razmišlja o interakciji u novom dokumentarcu na Apple TV+ pod naslovom "The Super Models", koji u fokus stavlja karijere manekenski Naomi Campbell, Linde Evangeliste, Christy Turlington i Crawforda, koji su se proslavili kasnih osamdesetih.

U snimku prikazanom u dokumentarcu, Winfrey se čuje kako predstavlja tadašnju manekenku u "The Oprah Winfrey Show" prije nego što upita: "Da li je uvijek imala ovo tijelo? Ovo je nevjerovatno. Ustani samo trenutak, sad ovo ja zovem tijelom".

Upravo taj trenutak i razgovor kojeg je pred kamerama vodila sa slavnom Oprah, kod Cindy je ostavio gorak okus u ustima.

Naime, u jednom trenutku Oprah je od nje tražila da ustane i pokaže svoje tijelo na nacionalnoj televiziji. 20-godišnja Cindy ustala je i nervozno se nasmijala, pokazujući gledateljima u studiju, ali i onima pred malim ekranima, svoju vitku figuru.

Prisjećajući se za dokumentarac tog trenutka, Cindy Crawford je rekla: "Osjećala sam se kao izložbeni primjerak ili kao dijete, kojeg vidite, ali ne čujete. Kada danas gledam na to, izgleda kao da je Oprah zapravo mislila reći: 'Ustani i pokaži mi svoje tijelo. Pokaži nam da si zavrijedila biti ovdje. Tada to nisam shvaćala, no danas znam da takvo što nije bilo od Oprah, osobito ne od Oprah"

Najžalosnije je što u cijelom intervjuu Oprah sve što želi doznati o Cindy zapravo pita agenta iz modne agencije Elite, Johna Casblancasa, kao da mlada manekenka ne može govoriti za sebe.