Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
P.i.z.d.a. im m.a.t.e.r.i.n.a. pe.derska, ovi modni kreatori svaku ženu s oblinama proglašavaju debelom (punijom). Pa ova žena je obdarena ženskim atributima, ima velike grudi. To je žensko, a ne one jadnice koje više liče na zakžljale dječačiće, što ustvari i godi pe.derčićima koji sebe nazivaju stilistima i modnim kreatorima, jer im je u genima da mrze sve što ima veze sa ženskom ljepotom!!
Ja nisam punija zena nego epska chkapi za zrele i mocne alfa muzjake. Jadnici pogresnih standarda, malih q.raca i velikih kompleksa - stop.
ubjedljivo najseksipilnija žena ikada, a sad što to znaju cjeniti samo alfa mužjaci sa velikim k i t a m a i što je na nemilosti ovih gay lobista i čačkalica, zaboli je njena veličanstvena s i s a
hahahahaha oplakah na odlican komentar, svaka cast commi :))))
...gle...uvrijedi se žena na svoj spostveni \"brand\"....
prodajem poklopac od nutele vrlo povoljno,,ocuvan original kao nov.bez zamjene samo kes hitno 062/315/067 062/315/067
PUPUNIO BI JE KO ZAHTJEV ZA MUNICIJU
Hhahahaha, cuj debela! A ona k`o avion!
@Uncle Sam ŠTA IMA U BEOGRADU? PROPALA PARADA KAŽEŠ..... EEEE, ŠTA ĆEŠ, TAKI JE ŽIVOT... HAJ BA, UBOŠĆEŠ TI NEŠTO I OVDJE...
@Uncle Sam Pedder detektovan!!! Neko kome se ova zenska ne svidja moze svoju beskorisnu šesticu da strpa toplom bratu u pakaš. Jel jasno debbilu?
@... Kr­mača detektovana. Zanimljivo je da svaka od vas slonica komentariše na isti način. \"Obline\", \"gay modni lobi nam nameće\", \"slikari su slikali punije žene\" i slična sr­anja kojima lažete sebe da niste nedisciplinovana stoka.
daj mi siseee
ugodno popunjena ,, ineče ona je jedna od najpoželjnijih žena svijeta ,,koja god glumic , pjevačica , svaka je ili najljepša ili ona če me oboriti s nogu, ona je neodoljiva , , sve sama plastika ..
ona samo o sisama svojim prica
vadi guzove iz frizidera mozda ti promjenje nadimak
Christina ti si prava pi.c.ka a ovi balavci neka ga i dalje bacaju vireci sekama u kupatilu :-))))
zato ću ja biti pristojan pa te nazvati PRAZNIJOM. naročito u glavi