Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nije nesto valjala ni kad je mrsava bila, al et, makar je presla Kardashianku kad su guzovi u pitanju, il je do mog monitora
...jes\' da je sad\' izgub\'la svaku šansu da je zavede neki rasni klixovac :)
Bogme je meni ko rasnom muškrcu ona dobra, ma šta dobra predobra ! I ona joj imenjakinja Hendricks sa divnim grudima isto odlična ! 10 point for Christina !!
Ne valja prećerivat\'
Kako je krenulo sa ovom propagandom o \"oblinama\", ne cudi me da za desetak godina svi budemo pretili. Mislim da ce uskoro biti drustveno neprihvatljivo da si fit, u liniji, dobroj formi, da se bavis sportom i ostalo. Definitivno, vidim to vec kao naslov u nekom caspoisu - rubrika \"sta je out ove sezone\".
a dobar chichpi bila... navukla se na nezgodan cevap
jos malo i lopta za fudbala
joooj isto krava
sto se debele obradovaleee hahahahaha samo se vi tjesite
Izgleda super! Dosta nam je anoreksičarki. Christina izgleda još bolju u svom novom spotu za novi singl Your Body. Ovdje je rekla za spot http://www.youtube.com/watch?v=RFZBKcavXYw
@normala ...jebbeš či\'jka kome mass mediji diktiraju život...nek\' se pati, bolje i nije zaslužio :)
Hocu da kazem da ove slavne diktiraju zenama sirom svijeta da budu kao svinje, mislim kome jos debljina godi, gledajuci ne samo sa estetske strane nego i zdravstvene, ne opravdavam anoreksicne ovom konstatacijom, vec govorim o nekakvoj umjerenosti u tome svemu. Lako je njima koje imaju para pa ne znaju sta ce od svog zivota, debljaju se, drogiraju se, bacaju se, nema sta ne rade, danas su debele sutra mrsave, a sta je sa obicnim zenama kojima slava nije udarila u glavu, ne mogu one svake sedmice ici na liposukcije, zatezanja, otezanja, ma dajteee, ohladite vise, svijet skroz pobudalio.
niska i debela gore ne moze
Bitno je da se čovjek osjeća dobro u svojoj koži, osim naravno anoreksičnih i onih sa 100+ kg. Meni je, iskreno, par kg viška na ženi lijepo. Christina je uvijek bila prisebna za razliku od drugarice joj Britney iz Miki Maus kluba, tako da ako žena kaže hoće da bude punija i da se ONA tako osjeća dobro, sigurno to misli!
...Красная звезда edition :)
@commi, Sala na stranu, nista bez stare sahare,,, to nije za svakog:)
...i ja sam post\'o svjestan...prod\'o vejrona i pazario romobil....a kad \'oću da se pokažem, zavrtim ladom oko vjećnice...sponzoruša k\'o u priči :)