Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
razvalili ih packersi.
eh da je cura pjevala nasu bosansku himnu sigurno ne bi pogrijesila;,, hoce ona pjevati americku :)
Hebo vas video vas kad ni s youtube-a ne mozete skinut normalan
Bla bla bla.....Kako uvijek znate da pametujete....Zena je vrh, glas o kakvo se samo sanja , a nemam nista sa Amerikom pa osjetim ovaj adrenali.... Sad bi vas pametnjakovice zamjenila za ovakvo nesto u Bosni ;)
masoni postavili svoju pijunku da im recituje molitvu ...
namjerno je otpjevala lose, opstepoznato je da čifuti mrze sve nacionalno...pa tako i himnu.
Hahah, koja katastrofa!!! :D :D :D
mozda nije namjerno,. mozda
mnogo loša izvedba
Ovo je prepisala od Sare Konor.. I ona je pogrešno otpjevala himnu Njemačke na nekom velikom nastupu.. Sve je to dio nastupa, isto kao \"nipplegate\" afera - da bi se privukla pažnja.
ja ne razumijem, djeca od 6-7 godina znaju recitirat pjesmu napamet a kamoli osoba od 30 godina. Da li ovo dokazuje da su pop ikone niske inteligencije ili sta vec?? Gdje su pripreme, nastupas ispred toliko publike a ti nisi prociao niti jednom tekst . ma daj ba....