Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najjači lik na planeti !
jest kad se najmanje nadas, kad najmanje vjerujes upoznas osobu koja ti dane novi cilj i smisao u zivotu. brak je mrak, a djeca su najljepsi boziji dar... :D
hahahah rvatica aha jasa, pa dje ste vi vidjeli ovaku rvaticu ovo samo SRPKINJA RADJA! Od rvatica samo je Seve nesto a i to vam uzesmo hahah :P
Lazete dzukele samo tako, Sandra je cista SRPKINJA pa se pusite!!!!
@Emina nije on nikoga napao, covjek se samo izgalamio na majku zato sto je govorila lose stvari upravo o njegovoj supruzi. Bale all the way !
Ja na Internetu nađoh da je Sandra (Sibi) Bražić rođena 14.04.1970 u Čikagu i da je srpskog porijekla (http://www.imdb.com/name/nm0088023/bio). Svejedno, bila Bosanka, Srpkinja ili Hrvatica, ista je to škola - čim je namirisala lovu, nije mu mučeniku bilo spasa :)
Tako je kad neko nesto kategoricki tvrdi bez da u to srcano vjeruje. To nikad ne reci nikad, je za ljude koji ne vjeruju dovoljno u ono sto govore. Izvaliti nesto tipa \"nikad se ne bi ozenio\" nidje veze.
Navukao se na pitu , klepe i baklave.
Puno ime njegove supruge je Sandra Blažić, hrvatica porijeklom iz Sarajeva.
Ma jah, ruze mora da cvjetaju u braku sa likom koji je uhapsen (prije 4 godine) zbog premlacivanja majke i sestre.
dohakala ti Bosanka, a đe ona namiriše lovu eto je ko vampir po krv