Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam imala tezak porod,prve 2 slike kao da sebe gledam.Nama koje smo prosle teske trenutke da bi rodile ovakve slike pomazu I pokazuju da nismo same.Zasto bi bilo normalo stavljati slike tijela nekoga ko se porodio prije 7-10 dana sa natpisima,tek porodjena nema stomaka,savrsena linija mjesec poslije porodjaja kad je veoma mali broj tih zena.I to jeprivatnost.Veliki broj zena se bori sa viskom kg, stijama, ranom od carskog reza, gubitkom bebe, neplodnoscu.. Samo su kod nas to tabu teme:(
Nej ste se vi u slikali za Instagram.. Cirkus od života prave..
Ma bolest, klince se sa fotografijama dok su trudne, polu nage, pa i nage, ovakve onakve, ubiru se pare za fotografije... I onda kada se desi belaj kuku lele, pa opet po drustvenim mrezama, da se koja para zgrne. Bolesno, pored sve boli i zajebancije, njoj je do komentara po drustvenim mrezama i to opet skoro pa naga, ma budale sta drugo reci samo gleda kako ce orivuci paznju i na taj nacin lovu zaraditi. Zao mi je, ali te stvari nisu za ovakvih nacina objava.
Za dijeljenje svog bola sigurno nije mjesto izbora instagram. Bol se dijeli sa najblizima i na svoj nacin. Ovo "dijeljenje" nemogu da shvatim. Empatije itekako imam jer sam sa suprugom isto prozivio i u tom momentu kad se sve desavalo nije mi palo na pamet da je slikam! Moje licno misljenje je ovaj svijet postao bolestan!
Nekome je lakse bol podijeliti sa drugima dok nekome da ga sacuva samo za sebe. Ne sudite nikome, niko nije kompetentan da ocjenjuje ko koliko pati. Mnogo smo jadni kad sama cinjenica da se ovako nesto nekome desi u nama ne izaziva empatiju nego bolesne komentare
Mislim da onda zapravo ne znas sta je empatija i da zapravo imas puno dublje probleme nego sto mislis ako ne suosjecas sa zenom koja je rodila mrtvo dijete.
Nek naprave sebi novu.
@GejBosnaPonosna pedercino,imas li duse,dao Bog isto da ti se desi da vidis kako je to,sve se placa pa I cak ruzna rijec I misao
Ne daj Boze nikome. I ja sam protivnik iznosenja svega u javnost, ali mozda bas treba razgovarati o ovakvim tragedijama, da mnoge zene i roditelji vide da nisu sami i da se mogu izboriti sa svojom boli.
@tessko22 treba, neka se priča. Toliko majki suti o ovome jer ih je strah i sramota. Jer nemaju podršku. Ne daj Boze nikome..
😔