Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel opet isamarao neku striptizetu?
88 na k.u.r.c.u nosam
14/88
Na osnovi boje kože.
Opet vrijeđate ljude na osnovu boje kože,to je rasizam. Stoji to da je nasilnik i da je grozan prema ženama,ali nema potreba da nekoga koliko god loš bio vrijeđate na osnovu vjere,boje kože,nacionalnosti,seksualnosti čega već ne! Nije sve ovo navedeno zajedno uticalo i napravilo grešku,već osoba,zaista ovaj portal je jadan sa ovakvim ljudima. I prije nego nešto kažete,a ne branim nikoga i ništa prvi bacite kamen i uprite prstom u nekoga ako ste vi svi bezgriješni sveci. Toliko od mene.
diga se crncuga, gdje su braca s bjelim kapuljacama da ga malo smire
ma covjek psihopata :)
svaka cast tim trebama sto ga izlevatise ahaha
Jadnik misli da nocem i sampanjcem moze kupiti djevojke ... kao i sve u zivotu. A do jucer je bio na ulici i dilao drogu crncuga glupa.