Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako lijepa, a tako naivna... Once a cheater, always a cheater...
Nije istina, ja volim fine dečke. \"Štrebere\" najviše :D
Hu givz a fak
Samo jedan od milion dokaza koliko zenska glOova zna da bude opicena... sadomazohizam u sesnaest. Vole kretene, djubrad, hoshtaplere vise neg\' se hljeba najest\'... Ko igra na finjaka, nazalost je u vecini slucajeva je donji... i to je cinjenica.
Ti si se ustolnio u glupostima svojim! Stolni CRO, cuvaj se poskoka!
Zasto citati ponovo procitanu knjigu? Emocije? Nije mogla bez njega? ...a sad ce kao moci? hehehe
Pismenost vam je sjajna. A s kim bi to još htjela imati djecu?
A možda su samo cure koje žele pažnju, razumijevanje i sigurnost! Ne žele svi živjeti u \"vozu smrti\", glupane!
Cheryl, ako te ovaj levat opet prevari,dodji kod Chicharita slavicemo titulu zajedno :)))
joj jesam,,, ,i to znas kako,,,Munevera me ostavila, cak i prevarila.... neeeeee,Muneveraaaaaaaaaaaa HAHAHAHAHAHAAhahahahahahah
ooooouuuuu.... sto je neko povrijedjen bio u proslosti... ouuuuu, ocajnicke rijeci... A Cheryl, prelijepa je i definitivno moze imati koga hoce, ali eto... nekad se ne moze protiv srca, koliko god to u suprotnosti sa razumom bilo...
da,zaboravih reci.....one koje vole strebere ili fine tipove znaci da su one grobovi ili ako ne grobovi onda ipak nisu tako zgodne !!!
ooooouuuuu.... sto je neko povrijedjen bio u proslosti... ouuuuu, ocajnicke rijeci... A Cheryl, prelijepa je i definitivno moze imati koga hoce, ali eto... nekad se ne moze protiv srca, koliko god to u suprotnosti sa razumom bilo...
i ja sam sa planete zemlje! vise ne govorim da sam iz bosne! gadan smo narod pa...
zensko se uvijek treba ponizavati i varati, tako treba, jer svaka cura voli djavola, to je u simbiozi i ravnotezi !!! niko ne voli feenog !
JA NISAM BOSANAC,NI SRBIN,NI HRVAT, JA SAM SA PLANETE ZEMLJE ! POSLATI EKSTRATERESTRIJAL OD STRANE ISTE CIVILIZACIJE DA PRENESE PORUKU DA SVI LJUDI TREBAJU BITI IZBRISANI SA PLANETE ZEMLJE. ZIVOTINJE I BILJKE CE OSTATI!