Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e stvarno nas ima svakakvi.drz se pipo nisi sam.
e ljudi božiji svakakvih gluposti!cccccc
Pih, sto ne dodje malo vamo gdje su ovi seksualno napaceni muskarci xD
nakon tri mjeseca skontala da joj fali milokliz!!?? pa izgleda da joj godisnje prosjecno SAMO 4 puta padne sex na pamet.pa nije ni cudo sto te tip varao sa drugom..mozda provlaci kreditnu karticu izmedju nogu pa nema vremena za punanija
De pustite ovu glupost...cura uopste nije losa i ovako nafurana koliko je predstavljaju.. ja sam nju licno upoznao na jednoj utakmici gdje je sasvim normalna i prirodna Ova vjest je cista laz...
I ja očajavam .. može i o meni članak ? F***ing Yellow Press Da mi jaran ne navija za taj nesretni Arsena iz Birminghama nebi ni tog Eslija znao a kamoli za njegovu jebachicu. fuj.
SEXUALNI PROMISKUITET I MOGUĆNOST ZARADE NA EVROPSKOM TERITORIJU I TRŽIŠTU LIBERALNOG KAPITALIZMA JE KLJUČ ZA MIR U DRŠTVU.ILI JASNIJE REČENO,OBIČAN ČOVJEK NA BALKANU KOJI JE BEZ NOVCA I BEZ SEXA JE PODLOŽAN SVIM MOGUĆIM UTICAJIMA I MANIPULACIJAMA.GLAD ZA SEXOM I NOVCEM JE PROKLETSTVO BALKANA,UOSTALOM SAMO PROČITAJTE KOMNETARE KOJI PRIŽELJKUJU OVU GORE.
Mala, dodaj me na MSN: [email protected]
MA SVI SU JE ISKARALI A SEX JOJ FALI JER JE NINFOMANKA
Mogu li ja da te oplodim ?
curo draga samo se javi. zaboravit ces onog zvalju Eslija koda ga nikad nisi ni srela. dva dana i dvije noci bi zakupili kakav hotelski predsjednicki apartman i karali se dan-noc.
heh, fali njoj para i niceg vise
Ne pise se \"preprodila\" nego \"prebrodila\". Ko vam dade dozvolu da pisete na ovom portalu.
ahahaah dobro si bridge eheheh
sad ce je Terry iskarat