Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedorečeno...plaši se za život sina ili za novac??S godinama sam sve više ubijeđena da je u životu najteže ostat normalan..Društvo nameće da budemo drugačiji da bi se istakli, neko u tom trudu "iskoči iz šina", i eto belaja.Siromaštvo je patnja, al i kad para udari u glavi, opasne se stvari dešavaju.
Plasi se sto ce potrosit sav novac na drogu, ali bez nje.
Nek se plaši za šta hoće, roditelje ne možeš mijenjati. Sebe možeš. Možda je foluška sve jer je je vidio da se nešto dešava a momak je možda iznad prosjeka inteligentan. Imam ja kolegu kojeg su hvatali ovako na par kreka vakav je nakav je, frajer ih zavlačio da bi im na kraju vratio za sve tulume i zavrzlame. Živa istina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako bi rekao legendarni George best: "Novac sam potrosio na zene,alkohol i brze aute,ostalo sam spiskao!"
Sta je plaši? Da ne potroši?
Ona je Armenka, i zato je tolika coomerka cak i u starosti. A coomeri ne mogu racionalnu ni vrijednu djecu roditi, samo radjaju propalice, mentalne bolesnike, drogerase itd.
Njoj je do para nije do sina
U njega je mati znala da se on drogira
Da je čito Hegela ne bi se drogiro.
Kako moze neko bit 47 godišnji retardiran sin, buraz dani srednje su završeni
Propalio momak
Potrosi dace stara opet,ako citas
Mozda je navlakusa....