Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije malo prerano da dijete sa 3 godine zna šta je. I ja sam mislio da sam Petar Pan, pa zamalo ne talaknuh sa drugog sprata. Nego ove zvijezde u potrebi da budu kul i supermoderni, liberalni, fulaju poentu i sve pretvaraju u predstavu.
@drugi profil ja sam djevojka mogla bih ti ga zabiti Charlize
Dijete ima 7 godina ali svejedno ovo samo bolesni umovi mogu podržavat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve vas zatuc maljem u celo treba. Ja smo ko djete mislio da mogu letiti, jesu me moji trebali bacati sa zgrada ?
Od davnina upotrebljavaju tkz. transrode u filmovima, okultizam + jeftinije nego kad zena ima mjesecnicu pa nemoze da snima. Evo kako su Barrya PRODALI kao zenu u Bond filmu: Tula: The Transexual Bond Girl www.universalexports.net/00Tula.shtml Caroline Cossey - Tula www.youtube.com/watch?v=VG7ThmFycl8
Stavi ce i "Andreju" (da glumi zene) u filmove. www.klix.ba/magazin/film-tv/andreja-pejic-glumi-u-filmu-the-girl-in-the-spider-s-web/180317042 Andreja Pejić (/ənˈdreɪ.ə ˈpɛdʒɪk/;[4] born 28 August 1991) is a Bosnian-Australianmodel. Before coming out as a trans woman in late 2013, www.en.wikipedia.org/wiki/Andreja_Pejić
Hellywood prepun transrodni. Raquel the Transformer www.youtube.com/watch?v=LX8fFkSfnaw
A nedavno u intervjuu kaže da joj ne prilaze momci i da je sama. Pa ne bih ni ja prišao ribo kad si prsla
Presedravanje za komadić publiciteta ne poznaje granice. Ne znam samo da li ovo sami smišljaju ili im predlažu PR manageri?
Ljudi na nivou inteligencije papige imaju najveći medijski prostor, zato ove i gluposti prolaze.
daj ba šta ti predstavljaš nego samo dobru čkapi, ozbaci fonasi i pakaš i zdravo
odlicna glumica.......ostalo me ne zanima
Sačuvaj nas Bože...
I ovu Šarliz isto nabijem.
jooooooj zapadu zapadu