Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ona bi i celava izgledala fantasticno..
@Sickter_life I izgleda, u Mad Max, je ćeleva.
dobra brate, dobra!
Bio sam banovan jer sam onoga forku procjenio kao nekako homoeroticnog, sto pokazuje da je onaj /ona sto me banovao/la homoerotican/na, tj. Da nema mnogo sanse kod suprotnog spola. Charliz ima godina ali ipak 7,5.
Ko Harry iz Glup Gluplji :D
Feminism bullshit haircut.
e ja mogu zestoko, al zato i brzo
Šarlizo bi je do hadži-Bajrama.
kakav bob, lokica frizura
Trenutno kraljica Cold Blonde Hollywooda👍
Nisam brz,ali sam žestok........u sexu.
Licno mi je bezveze zensko s kratkom kosom, ali kako kazu o ukusima se ne raspravlja. Doticna mi je nekad bila jedna od drazih glumica dok nisam vidjela vijesti o tome kako odgaja sina. Od tad nemam uopce dobro misljenje o njoj. Dijete od 3 godine ima razvijenu mastu i zamislja da je svasta nesto, ali te faze prodju. Njeno dijete ce citav zivot ispastati radi te bezazlene djecije maste.
na ćasu frizura hahahahahahaga zezam se al ova ja vrh vrhova mačka
jel ova bila u nas na elidzi il je bila tamo u hrvatskoj? bila je nedje..sjecam se bilo na klixu...nedje se ona vrtila ovuda....
imace nastavaka ko mala nevjesta