Showbiz
50

Charlie Sheen: Žao mi je što sam uništio "Dva i po muškarca"

Klix.ba
Charlie Sheen (Foto: AFP)
Charlie Sheen (Foto: AFP)
Poznati američki glumac Charlie Sheen sedam mjeseci nakon otkrivanja HIV virusa u TV emisiji govorio je o svom životu sa bolešću.

Nekadašnja zvijezda serije "Dva i po muškarca" nije krio da mu je obznanjivanje javnosti da je HIV pozitivan bilo poput "izlaska iz zatvora". Iskreno je priznao i da za mnogočime žali.

"Žalim što nisam povremeno koristio kondome kad se sve to dešavalo. Žalim što sam uništio 'Dva i po muškarca'. Žalim što se nisam više uključio u odrastanje svoje djece", poručio je Sheen, ali i istakao kako je jedino što mu preostaje da krene dalje.

Kada je otkrio svoju tajnu, Sheena je bivša vjerenica tužila zbog zlostavljanja, nemara, pritvora i neotkrivanja da je HIV pozitivan, a na pitanje imaju li ove optužbe ikakvog osnova, rekao je da nemaju.

Govorio je i o svom putu u Meksiko i traženju kontroverznog tretmana doktora Sama Chachouae nakon što je bio premoren od svakodnevnog uzimanja pilula i njihovih nuspojava,

"Taj čovjek je kriminalac. Povrijedio je mnogo dobrih ljudi", poručio je glumac koji je trenutno u trećoj fazi liječenja te sedmično prima po jednu dozu u zamjenu za nekadašnje svakodnevno pijenje tableta.

"Ovo je budućnost liječenja", kazao je priznavši da promjene koje osjeća nisu samo fizičke, već i emocionalne.