Neobična iskustva glumca
0
Charlie Sheen: Vidim mrtve ljude
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha koji kralj redovno pod.jebava raju i medije ovakvim izjavama :-) al nagu.zi se frajer najkvalitetnijih pi.cki a ne leti ko nas slunto za RASPUSTENICAMA :-D ovaj pravi svoju djecu a ne dovodi tudju...zato i ima 5 komada!
promijeni dilera
Ne znam vidi li i svoju mrtvu karijeru mozda...jadno na sta se covjek doveo...a najbolje karte zivota su bile u njegovim rukama...tugaa
saptac duhovima :D
Konobar daj ponesi vrata da izadjem van.
kojom se ti drogom pucas?
i\'ti bolan malo \'odži
Puko! (eh da, i ja sam teski neradnik glupson koji ga laufa ispod stola....a uz to sam i pedherchina)
sheen je sheno al gotivim lika , pravi je đakalo
cime se lupaš dobro vanzemaljce ne vidiš
serija je tipicna americka produkcija humora. iako su same sale dobre, cijeli koncept serije je bezveze. sale se redaju u pravilnom ritmu jedna iza druge, kao na proizvodnoj traci u njemackoj fabrici auta, da tako postanu vrlo brzo monotone. ne bih da umanjujem kvalitet glumaca, ali reziser jednostavno nije za taj posao. britanske humoristicke serije su daleko daleko ispred svih.
ahahah al najjače je kad je vidio te mrtvace \"krenuo sam da utješim ženu od prijatelja\"...\"krenuo da utješim prijateljicu\" ahahah Čarli brate pa ti samo tješiš,nije ni čudo što ti se prikazuju
Charlie je legenda,ebo ti sve dosad sto je napravljeno u hollywoodu,two and a half man je najlegendarnija serija,ko ne prati,ne zna sta propusta.... A covjek zivi svoj zivot,99% posto vas bi se mijenjalo s njim a tu ga crnjacite... Haj zdra\'o
@@Bezimeni Čuj: \"Najjace je ovako kad na forumima neltis na nekoga ko kao pokusava da ispadne pametan i da spusti druge\". Pa ovo nema veze s vezom! Ne pokušavam ispast pametan, samo iznosim svoje mišljenje. I kad tako nešto uradim ovaj imbecil mi spominje mrtvu familiju! I ti to opravdavaš? Svaka čast DRUG, daleko ćemo dogurat sa ovako inteligentnim spodobama koje opravdavaju nasilje pa makar i verbalno.
Poselami mi dedu rahmetli i reci da ja sarka joj uvijek ziva i zdrava. Ne daje vise mlijeka k\'o prije ali daj sta das.
halucinira*
Najjace je ovako kad na forumima neltis na nekoga ko kao pokusava da ispadne pametan i da spusti druge kao ovaj bezimeni, drug ako vidim mrtve znaci da halucinira zablude i halucinacije su simptomi neke psihoze, ne pametuj vise bgt.