"Dobro je imati dvije majke"
10
Chanel dao podršku istospolnim brakovima
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@jap HAHAHA, da, nemoj zaboraviti sve sto imas od Chanel zapalit, mozes se (gluho bilo) zarazit ped.erlukom! Koja idiotija se ovdje moze procitat, cudo je nevidjeno! LOOOOL @hame jel? LOL, pa ni svjestan nisi koliko nas ima OKO TEBE. Pa kako mozes biti siguran da ti najbolji drug, prvi rodjak, prvi komsija, rodjeni ujak ili otac nije bisex ili gay? Jer su ozenjeni? Jer imaju cure? Pa imao sam i ja, svako malo novu :)) Ej crni moj Hame, da se posvijetis knjizi ili poslu koliko se (kao i mnogi drugi ovdje) posvjecujes mrznji, danas bi bio sigurno trostruki doktor i milioner. Hajd zivjeli, sreca pa nisam ovisan ni o tebi, ni o tebi slicnima.
Otkad je Karl Lagerfeld vlasnik CHANELa???? Nesposobnjakovici jedni!
Pustite ljude da zive svoj zivot.
Jadan/jadna si i ti to znas. To je bolest. Nista strasno ali NENORMALNO! I ri to znas. Nedo mi bog imat te ni na dvoru ni u rodu mome!
Boslest -,-'
Ma nek' ti mama ima dvije mame nakazo patuljasta odvratna
sve ovo treba yebat...
GUBARI GLUPI!
SMRT PEDERIMA I LEZBEJKAMA!!!
kijamet
da znam da ne kupujem vise u chanelu !
Neka ih tamo, daleko im kuca od nase bila...