Nakon incidenta
49

Čedomir i Jelena Jovanović su u braku dvije decenije, sve glasnija nagađanja o razvodu

I. S.
Foto: hellomagazin.rs
Foto: hellomagazin.rs
Lider srbijanske Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović je dvije decenije u braku s Jelenom, a sada su sve glasnija nagađanja o njihvom razvodu.
Jelena je rodom iz Nevesinja. Njen otac Mijat Savić je cijenjeni ljekar. Radio je u Ratnoj bolnici u Nevesinju. Bio je blizak prijatelj Zorana i Ružice Đinđić. Čedomir je bio potpredsjedik vlade Srbije u vrijeme kada je Zoran bio premijer.

Čedomir je zahvaljujući Ružici upoznao Jelenu. Međutim, nisu odmah započeli ljubavnu vezu jer je ona osam godina mlađa od njega. Ipak, ubrzo su shvatili da im razlika u godinama ne predstavlja problem pa su se vjenčali.

Imaju tri kćerke i sina: Janu Hart, Zoru Fejt, Anđeliju Fej i Mihajla Lajfa.

"Koliko sam sretan što život provodim sa njom. Još me iznenađuje i inspiriše, čini boljom osobom. Još je predmet mojih želja i tajna mog postojanja. Volim je neopisivo ludo i mnogo", napisao je Čedomir nedavno na svom Instagram profilu.

Javnost je danas iznenadila vijest da su se njih dvoje potukli. On je potvrdio ovu informaciju, a ona je sve negirala.

"Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana. Ako kažete da me je prijavila policiji, idem sam da se prijavim", kazao je za Blic.

Jelena je navela da je šokirala onime što je pročitala.

"Ovome stvarno nema kraja. Suprug i ja smo se vratili sa romantičnog putovanja iz Sarajeva gdje smo proslavljali godišnjicu naše veze", kazala je.

Mnogi smatraju da je nakon ovog događaja njihov brak poljuljan i da će se uskoro razvesti.

"Izgleda da je došao kraj njihovom 'skladnom' braku kojeg su toliko promovisali na društvenim mrežama", napisala je jedna korisnica Twittera.

"Čedomir Jovanović stigao u policiju. Šta će da kaže, da je žena bila u društvu navijača?", također je jedan od komentara.