Puno nejasnoća
1

Šta se desilo: Jovanović tvrdi da se potukao sa suprugom, ona to negira

F. H.
Foto: N. G./Klix.ba
Foto: N. G./Klix.ba
U srbijanskim medijima se pojavila informacija da se lider LDP i savjetnik Željka Komšića potukao sa suprugom Jelenom. Dok je Jovanović potvrdio ove navode, Jelena je za portal Nova.rs negirala da je došlo do bilo kakvog sukoba.

"Istina je, potukli smo se. Sada sam kod prijatelja, izašao sam iz stana, a ako kažete da me je prijavila policiji idem i sam da se prijavim", rekao je Jovanović za Blic.

"Najobičnija s**** i gluposti mi smo bili u Sarajevu na proslavi 22 godine ljubavi, ne znam da li je to bio Čeda, kažu zvao je neki Čeda, da rezerviše rođendan u igraonici. Ovo je neka nameštaljka, ovo nema veze sa razumom. Mi smo bili u Sarajevu, bilo nam je divno, naš sin je u Engleskoj, naše tri devojčice su u školi, ja pravim ručak, meni stižu poruke da smo se tukli. Ovo su s****“, rekla je Jovanovićeva supruga Jelena za portal Nova.rs.

"Ne želim da živim u ovoj zemlji, ovo nameštaju Rusi, ne znam ko. Ne verujem da su se čuli sa Čedom“, rekla je ona.

Jelena tvrdi da je niko nije tukao i da ona nikoga nije tukla, za izjave supruga Čedomira rekla je "Ja ne znam šta Čeda radi, otišao je na posao. Kakve izjave daje? Je l ste sigurni da je to Čeda? Sada me zove žena koja vodi igraonicu, ona pita je l bukiramo za dete, ja kažem da mi detetu nije rođendan i da to nije Čeda. Nikada nikoga nisam prijavila policiji niti sam se tukla sa bilo kim".