Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
aida glupačice
mozes ceco ti iz sela, al nece selo iz tebe!
Yebe se Ceci za vase komentare
Govori u svoje ime.
Da svi je slusaju jer to nesto za pohvalo a ovo ostalo nije za pohvalu.Valjda je u tome rijec.
SVI JE SLUSATE, A OVDJE JE PLJUJETE HAHAHAHA KAKO STE JADNIIIIII OLEEEEEE OLEEEEEEE OLEEEEEEE OLEEEEEE OLEEEEEEE :)
da B o G da ispo iz T aBut A na sopstvenoj DZ E N A Z I !!
Mi smo uzeli vjeru al zadrzali krv a vi ste sacuvali vjeru a Turci vam godinama mjenjali DNK, uradi DNK alanizu pa ces vidit ko je pravi poturica.
Cigani ostaju cigani, nista novo
balijice/poturice slinite vi nad ovom Ceceom. Sutra kad bi ona skontala da dodje i u Srebrenicu da drzi koncert navlili bi vi ko stoka!
Nije Ceca vlahinja (ako mislis Srpkinja) vec Romkinja. Zna to svako iz okolice njegog sela, ali je to kao javna \'\'tajna\'\'.
Rospijetina VLASKA
ceca muzara
Kuda idu djevojke kada se nadju izgubljene u svijetu kriminala ,ne morala ,lazi i svega ostalog negativnog?
kuda idu ostavljene devojke...???
Jadni Bosnjaci sa takvim poput tebe,s.e.lj.a.n.c.u.r.o.Njen muz je Z.L.O.C.I.N.A.C odgovoran za u.b.i.j.a.nj.e tvog naroda po Bosni.Merlin nije po Beogradu mahao k.a.m.o.m nego mikrofonom.Dosta nacionalizma prema nacionalistickoj f.u.f.i koja je bodrila p.o.k.o.lj Bosnjaka.Poklopi se usima t.u.k.o.
@portmanto hm....mozda sto Merlin nije podrzavao ubista mladih,neduznih ljudi medju kojima su bili i djeca! Ako je volis mrs u srbiju s njom,simpatises je..i ne cudi me jer zbog takvih ova drzava nam ide u pm...kretenuso!