Slave 23 godine braka
45

Catherine Zeta-Jones pokazala kako su ona i Michael Douglas izgledali kad su se tek upoznali

D. J.
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Slavni holivudski par Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas proslavili su 23. godišnjicu braka.

Slavna glumica s pratiteljima na Instagramu podijelila je nekoliko njihovih fotografija s vjenčanja, kao i neke bitne trenutke njihovog života u dvoje.

Zeta-Jones je pokazala kako su izgledali na njihovom vjenčanju u hotelu The Plaza u New Yorku 2000. godine. I dan danas njihovo se vjenčanje smatra jednim od najraskošnijih te je procijenjeno na vrijednost između 1.5 i 2 miliona dolara. Douglas je još tada izjavio kako će njegova supruga dobiti šta god poželi, a među ostalim željama bila je i Christian Lacroix vjenčanica presvučena satenom i ukrašena ručno ušivenim dijamantima.

Lijepa glumica po prvi put je objavila i fotografiju prvog susreta nje i 25 godina starijeg supruga.

Par se prvi put susreo na filmskom festivalu u Deauvilleu u Francuskoj 1996. godine, a upoznali su ih zajednički prijatelji Antonio Banderas i Melanie Griffith, koji su tada bili par. Douglas je već te večeri glumici rekao da će on biti otac njezine djece, no to se njoj tada nije svidjelo.

Ipak, Douglas je bio uporan te se par vjenčao četiri godine kasnije. Zeta-Jones je tri mjeseca prije vjenčanja rodila njihovo prvo dijete, dječaka Dylana. Tri godine poslije par je dobio kćerku Carys. Glumac iz prethodnog braka ima i sina Camerona.