Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ništa ne kontam! Izgleda u klixu 6 ljudi radi tekst od 5 rečenica, s tim da ovaj naslov radi ovaj šesti! :D
Naslov: Bubnjar grupe AC/DC se izjasnio krivim za pokušaj ubistva Clanak: Druga optužnica koja ga tereti za pokušaj ubistva, a prema kojoj je mogao dobiti sedam godina zatvora, odbačena je jer nema dovoljno dokaza.
ne kontam, pise izjasnio se krivim za pokusaj ubistva (zbog telefonskog razgovora??) a ond kaze odbacena optužnica za pokušaj ubistva a tereti se za posjedovanje droga. pih kao sto rekla RagDolly zbrdozdolično!
Izgleda da se stvarno odlucio za "Highway to Hell" :))))
Pa jel mu prijetio da će ga ubiti ili je prijetio i pokušao da ga ubije? Daj ba klix jel za svaku vijest moram ponovo koristiti pretraživač da nađem pravu informaciju???
Možda klix koristi neke sublimirajuće poruke koje primaju samo određene kategorije čitalaca? Ti i ja ne spadamo u ovu kategoriju izgleda :)
Naravno, mi smo baš školski primjer :P
Yebi ga buraz..No more back in black,now back in prison..
Džaba si prisivac kupio
ace grom dece😂😂😂
da, da...ali vjetar nosi...ovaj vjetar uvijek sve pokvari! :/ kako si mi ti, lunči?
vidiš kako je glup taj vjetar, luni mi frizuru pokvario...gad jedan! znači, vjetar u kosi? :))) ja kont'o da se malo provozam na motoru, ko smucek, ali ne ide mi se po ovom vjetru :)))