Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Praktično penziju dočekao u Crvenoj jabuci, a sad kao neka *afera*, šikaniranje. Realno, koga to zanima? :-P
Kad uporedim nekadašnju rock scenu u Sarajevu: Jabuka, Dugme, Pušenje, Jadranka Stojakovic, Indexi, Plavi Orkestar... I na šta je to sad spalo.... na ove neke loše Futavce i par solidnih bendova koji samo rade gaže sa obradama bez svojih stvari
Napustio "Crvenu jabuku" jer je prešao na hošaf...
Ogrizak...
crveveni se crvena jabuka od stida.nije zlaja arslanagić još 96 otišao u kanadu jer nije htio imati ništa sa realno alkosom žerom tako i edo majka kaže dajte žeri jedan konjak,,,,,,,,žalosno je samo što se žera prostituisao sa zlajinim pjesmama a poslije su kupovali od dine sarana i inih i živjeli na staroj slavi.
placipiccka bas nekog zanima sto si i kako izbacen, vakat je da se ufatis pravog posla nakon 32 godine tamburanja
a pravi posao je?
sto doprinosi napretku tebe kao pojedinca i zajednice ARBAiT MACHT FREI !