Intervenisala i policija
2

Brutalna tuča između bivšeg i sadašnjeg momka glumice Halle Berry

Klix.ba
Lice u modricama, natečena ruka s posjekotinom i umor na licu bili su slika francuskog glumca Oliviera Martineza dok je u četvrtak poslijepodne napuštao bolnicu.

Martinez je povrijeđen tokom brutalne tuče sa bivšim momkom svoje zaručnice, također glumice i oskarovke Halle Berry. Njen bivši, Gabriel Aubry, je također završio u bolnici nakon tuče. Do sukoba između dvojice muškaraca je došlo kada je Aubry dovezao kćerku Nahlu nazad majci Halle, koja nad njom ima starateljstvo.

Izvor je kazao TMZ-u kako je borba između njih dvojice bila brutalna, da su se udarali šakama i nogama, te oborili jedan drugog na zemlju i nastavili se tući. Cijelu stvar je morala okončati policija i privesti Aubryja, nakon čega je pušten uz kauciju od 20.000 dolara.

Nakon svega, nadležni sudija je donio hitnu odluku da Aubry ne smije prilaziti Halle, Olivieru i Nahli na sto metara udaljenosti.

Kako god, očevici nisu razumjeli šta je uzrok svađe, jer su dvojica muškaraca pričali na francuskom, a očevici su bili sa engleskog govornog područja, jer se tuča dogodila u Los Angelesu.