Supruga objavila fotografiju
2
Bruce Willis sa porodicom odmarao u Budimpešti
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad dedo pravi djecu
Bruce Sifilis
Bruce Willis je faca najveca. Legenda.
5 lajkooooova , 6 lajkovaaaaaaa, nije loš daaaaaaan, dvaput tagovan .
@ivo miro - slažem se!!! Kao što rekao naš Edo: Facebook mi je oteo jarane raja hoce mrezu ne mora bit\' ni hrane kad zavrse sa poslom trce kuci na ekrane da se podjele na nacije i partizane :D
TOTALNO SE SLAŽEM SA MIROM, bio bih najsretniji kada bi ukinuli fb i twiter, neki gube dragocjenu mladost na to, a nisu svjesni da će se nekad kajati..
Uz duzno postovanje stvaraocima drustvenih mreza koji vjerojatno nisu imali lose namjere kad su pravili iste, smatram da su facebok i twitter veliki korak unazad sto se tice ljudi i ljudskih odnosa u svakome smislu. Meni je to sve totalno besmisleno.