Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova Britney je izgleda izgubila koji kliker u glavi...ali sretno joj bilo.
Kad ih je to imala?
Moze li se kako redakcija zamoliti da nam ne objavljuje ovoliko ovu Spirs, stvarno ljude ne interesuje sto je ona sa 50 godina postala samostalna
Ko god šta mislio o Britney, ima samo jedna činjenica - da joj nije bilo roditelja DA SAČUVAJU NJENE PARE OD NJENE LUDE GLAVE, sada ta Britney ne bi imala šta da jede !!! Jer, to je zapad, postaneš bez para i ti si NIKO, ČAK I TVOJI PRIJATELJI BJEŽE OD TEBE.
Halali Britney, nisam stigao od obaveza da prokomentarisem… puna podrska za tebe, volim te od malih nogu❤️
Treba ovo u ludnicu strpati, nije ni lako onom frajeru njenom, valja zaspat pored ovoga i ziv i u komadu sabah docekati.
Britni draga si mi ali ti fali koji kubik daske, ebiga što jest jest...
Koja hrpa gluposti.Koga uopšte zanima što je Britney "konačno samostalna"?I ako žena nije htjela odgovoriti, što je to nužno loše?
Ova sad haman daje bodove i vodi listu koje uz nju a ko ne
pukla ko kokica
A objesi se vise da te sveticom proglase
Free Britney!!! Hehe
Nebitna ko lanjska kisa
Britni... Moje tijelo postaje hurmašica kada vidim tvoj lik. Ne dam ja na tebe, nek se drugi u snu guše, leptiriću mog puberteta
Svaka priča ima dvije strane. Zna to Kristina…
Britney i Christina su bile kraljice mog odrastanja i srednje škole. Pa ko njih 2 nije volio. ...Hit me baby one more time i Genie in the Bottle. To su bili megahitovi. Nije bilo ovih silnih mreza, nego MTV upalimo i uzivamo u dvije princeze...Voljeli smo vas puno Spears i Aguillera !!!!
Awww
@fbuser1629124679 Awww