U Australiji bez grudnjaka
0
Britney 'prošetala' bradavice
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko li ovo sasne ?
rokno bi ja nju a ovu bradavicu bi joj ispučio ko halvu, posrko bi joj p i c u. složijo bi joj ga vako ružnoj i šizofrenično a ko bira taj onanira, pardon d r k a HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!
molio bi administratore sarajevo.x.com marija i daria ili kako se vec zovu da ne stavljaju ovakve naslove jer ovo vrijedja ljude,. pa molim vas vi ste normalni ljudi, ja necu nikad vise doci na ovaj portal, stvarno je grozno,. nema nikakvog smisla, NAPRAVITE JOS JEDAN PORTAL SAMO ZA OVO PA TAMO BALJEZGAJTE o ovim glupostima,. stvarno radite ovo bezveze. bavite se pametnijim stvarima
Je li ovaj celavi kepec, onaj de-bil Demir iz Dosta?
Ma mazno bi je ja bez pogovora.. ocam\'
blagodarim,samo da nije u mojim rukama...mala je za desetku
sta joj je ovo s malim prstom na lijevoj ruci?posljednja slika.
pa bolje bi joj karabeg sise napravio hehehehheehehhe a ofucala se ko krpa
Izasla je na ulicu ko da ju je krava zvakala... =)
pojob\' joj govno ko sarmu
Pricajte vi sta hocete, ali ja je ne bi odbio.
Ofajla!!!
@JAAAAAA Sadovicu, sto se deres ovoliko..Mora da ti je zena ko akrep pa ti smeta lijepa Britni...Ili ti mozda smeta sto ne nosi feredzu ko tvoj garib..Pa, tvoj garib mora nositi feredzu da ne prepada narod, a brini moze pokazati sve svoje kvalitete, masalah... Ma da tebi nije brada duza od pantalona???
E jes bas kurava... al se oruznila sve joj nejzino, ko da joj je glava bila pola dana u ves masini. Fakat spadalo zivo. Nemojte samo reci da se kome digo na ovu krpushu...???
Joj ima bradavice,izbit oči na njih,stare mi .