Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, bitno je samo da dobro pjeva... Glas prodaje i koncerte i albume... hehehe... Ne mora ni kose imat, samo nek ona pjeva, to je najvaznije... Zato je i nasa estrada puna ruznih kobila (al koje zato super pjevaju) heh...
Ma ljudi ... pustite djevojku na miru vec jednom.Zar i ovakve sitnice da se nazivaju \"velikim\" pogreskama. Najbitnije je da Britney dobro pjeva, a ostalo je manje bitno.
Dobro je...mogla je bez djevicnjaka ostati:)
Hahah, samo se provaljuje.
eee...odavno vec ima epizoda South Park-a s Britney... zove se \"Britney\'s New Look\". prejaka!
haha...slazem se, i vjerovatno ce biti epizoda 157 sa britney....
upravo imamo informaiju da je Britney obavila u isto vrijeme i veliku i malu nuzdu...preporucio bih jednu epizodu Southa Parka na ovu temu...
http://www.youtube.com/watch?v=xgCxurVY3Qw vazno look!
jest kloc ova britni
sar-x... jeli vam lakse konstanto brisati komentare ili priznati svoju \"fatalnu\" pogresku i ispraviti gornji tekst???
\"plesač na užetu spušta i uzima u naručje Britney Spears došlo je do fatalne (smrtonosne) pogreške\" ??????????? Nadam se da su svi živi i zdravi ;)
hahaha idiotska tema i idotski komentari
...mislio sam od publike ne na bini...pardon!
slabo je ovo ko na bini i primjetio..haj ne s.erite!
kad si corav...kad je podigne rukom pritisne par pramenova od krevet i oni ostanu na krevetu X))