Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Lejla: Da, s.anja....koja su(bez izuzetka jedne jedine pjesme) mostala broj 1. Pise pjesme, svira, pjeva uzivo(za razliku od mnogih)....sta je jos potrebno? Nije sve u ljepoti:)
pa sta ako je odbila...zato je otpjevala njenu jednu ili dvije pjesme ...ne mora svaku koju joj napise -.-
pa pa pa pa poker fejs pa pa poker fejs... ma ma ma ma
E vala dosta je i samog ponema imena ove spodobe izopacene u svakom smislu. Ima glas ali ga koristi u s.anja u kojima nema ni U od UMJETNOSTI ni LJ od LJEPOTE.Krajnji uzas.Silovanje zdravog mozga.
@Gaga: Ne, nije Video phone nego Telephone...koji je BTW puno bolji od Video phone-a! I slazem se sa NIGDJE VEZE...upravo tako, bas je nigdje veze. Trebali ste jos dodati sta je doruckovala prekjucer!
Videophone
E stvarno je onaj koji je pisao ovaj tekst neprofesionalan u novinarskom smislu. Pa naslov teksta i vijest je to da je Britney odbila Gaginu pjesmu, a vi na kraju sasvim NEPOTREBNO dodajete Gagino sexualno opredjeljenje i zelje. Tekst onda s takvim dodatkom nema smisla i glup je