Novi skandal u porodici?
121

Britanski mediji prenose da princ William ima ljubavnicu, tvrde da je s njom proveo Valentinovo

I. S.
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Britanski mediji objavili su da princ William ima ljubavnicu. Navodno je riječ o Sarah Rose Hanbury, koja je bliska kraljevskoj porodici.

Tvrde da se njih već neko vrijeme viđaju u tajnosti pa su tako Valentinovo proveli zajedno uživajući u večeri u jednom restoranu.

Ovo nije prvi put da tamošnji mediji povezuju njih dvoje. Prvi navodi o Williamovoj nevjeri pojavili su se još 2019. godine, kada su pisali da je prevario Kate dok je bila trudna.

Niko iz kraljevske porodice se još uvijek nije zvanično oglasio povodom ove vijesti. Sarah je bila u braku s Davidom Rocksavageom, markizom od Cholmondeleya. Razveli su se 2019. Imaju troje djece.

Sarah na sahrani kraljice Elizabete II
Sarah na sahrani kraljice Elizabete II

Monarhiju u posljednje vrijeme potresaju mnogi skandali. Princ Harry nedavno je objavio memoare pod nazivom "Spare". Otkrio je mnoge tajne i tako naljutio svoje najbliže.

Kralj Charles je početkom ovog mjeseca izbacio Meghan Markle i Harryja iz njihove rezidencije u Velikoj Britaniji. Ovu informaciju potvrdili su iz Buckinghamske palače.

"Ovo sigurno označava kraj za Harryja i Meghan u Velikoj Britaniji. Andrew se opirao ideji da se preseli u Frogmore Cottage nakon što mu je to ponuđeno prošle sedmice, ali Harry i Meghan ne mogu zaustaviti deložaciju", izjavio je izvor.