Komentari (217)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isto ko kad bi mi rekli da je Šaban Š. poznati bošnjački pjevač
a ovi nisu normalni... pa bog te, samo cekam da objave da su adam i eva rodom iz kragujevca...
Pa naravno da je Srbin, da nije mozda Kinez jbte? Majka mu Srpkinja islamske vjeroispovjesti, a otac Srbin pravoslavac i sta je onda on? Da nije mozda pripadnik izmisljenog naroda, Bosnjaka, koji nisu nista drugo nego Srbi i Hrvati islamske vjeroispovjesti?!
Hoće li mi neko to prevesti???? Ne seri Đuro, jer to nije u tvom riječniku, hoćeš samo skupit poene u BiH
@lyon57 to ti je tzv. bosanski jezik, nazvan po geografskom podrucju,a ne po narodu, koji koriste Bosnjaci, koji bi kao trebao biti slavenski, ali zapravo pozdravljaju na turskom i arapskom jeziku, koji by the way ni sami ne razumiju i na kojem se mole, a ne znaju ni sta znace te molitve, pa im se onda Turci i Arapi smiju kad cuju kako izgovaraju molitve i kakva imena imaju.
@DraskoSilni vidim istorija ti je jaca strana debilu 😂😂
TOTALNO BOLESNA I OBOLJELA NACIJA OD SOPSTVENOG PREFIKSA.
o njegovoj inteligenciji bi se trebale knjige pisati, ponovo je pokazao da je ljudina
Svasta bi ovi svrbi da bude njihovo al na kraju him osta samo khurac od ovce!
Ehhhhh
Djuro je papak porijeklom i Sarajeva, kako god da ga zovu. Joj minusa sad od raje koja zna za Djuru od rata.
Čiji si, de kaži. Slovenački? Papane jedan špijun ski. Foliraš zatucan mase po Bosni. U Srbiji pričaš jedno a u Sarajevu drugo. Mjerilo Ti je samo keš, ok, al ne glumi više. Što Janez ima ne prodaješ fore stare 30 god.
"Srpski" nije prefiks. A ovo svojatanje jeste za Đurino vela havle i Sabitovo tobejarabi
jel vam i dalje ljigav kako ste napisali jucer na vijest o Branku?
Srpsko nebo, srpski zrak, srpska cast.. Nije svemir nego srbija. Nisu planete nego srbije. Adam i Eva su srbi vjerovatno. Bog, Isus, poslanici, sveci su srbi? Cetiri S, ponos i cast. Duga srpska historija...... ŠTA JE VISE SA OVIM LUDACIMA?
Dalaj Lama Srbin, vuče korijenje iz Kraljeva 😂
A likovi poput Bazdulja bi guzice dali da ga neko prozove srpskim piscem.
Bazdulj je cigan. Zato mu odgovara Srbija sto je medju svojim ciganima.
@Sezam Bazdulj je obrazovan covjek za razliku od tebe zatucani balijo, pa zato covjek zna da je Srbin, sto si najvjerovatnije i ti, samo to jos ne znas. Doci ce valjda jednom iz guzice u glavu.
I Adolf Hitler je bio srbin
@Roentgen79c Mosh se ti zahebavat, ali je Adi drzo ikonu Sv. Save u gepeku Folcike bube!