"To je bolesno"
50

Branislav Lečić o svojoj kolegici: To je bila rediteljska provjera, nisam je dodirivao

I. S.
Foto: Pixsell/Antonio Ahel
Foto: Pixsell/Antonio Ahel
Branislav Lečić se ponovo oglasio nakon što je tužio svoju kolegicu Anđelu Jovanović zato što ne želi glumiti s njim u seriji "Radio Mileva".
Kao što je poznato, Jovanović je navela da je odbila igrati zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji je imala s njim.

"Ne znam na kakvu neprijatnu situaciju Anđela misli iz prošlosti. Mi smo se vidjeli samo jedanput u životu. Bilo je to prije devet ili 10 godina. To je bio prvi i jedini put. Htio sam da radim jednu predstavu i jednu od uloga sam htio da namijenim njoj. Imali smo razgovor lice u lice u kojem sam procjenjivao da li je spremna i sposobna za ulogu koju sam joj namijenio. To je bila rediteljska provjera, jedan opušten razgovor, normalan, bez ikakvih seksualnih asocijacija, iluzije ili bilo čega što bi asociralo na seksualno. Niti sam je dodirivao niti je ona mene dodirivala", rekao je Lečić.

Dodao je kako se poslije toga više nikada nisu čuli. Također je spomenuo da nije realizovao predstavu, ali da to ipak želi učiniti.

"Jednu od uloga htio sam da namijenim njoj jer sam mislio da bi mogla da je odglumi. Očigledno je da je ona to sebi iskonstruisala jer joj vjerovatno treba neki argument. Potpuno neshvatljivo šta ljudi rade, to je bolesno", kazao je.

Podsjećamo, mnoge poznate ličnosti su pružile podršku Anđeli, a među njima su Severina, Danijela Štajnfeld, Milena Radulović, Milan Marić itd.