Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono kad se sretnu kurava i papak..
Sam je kriv kada je ozenio k....
Kako smo samo opaki mi Bosanci, neka nam je dobra Arkanova udovica. Jelena je jedna od rijetkih poznatih licnosti koja se ne boji ratne zlocince nazvati njihovim imenom, priznati genocid u Srebrenici, iako to direktno narusava njenu popularnost u Srbiji. Ali ne, mi ovdje komentarisemo njen privatni zivot i ono sto se desava i moze desiti svima nama kao pojedincima.
ma tipična ravaku,a što pjeva e to je nešto posebno, sada slijedi kontraudar JK.slikati će se potpuno naga u eksciplite poziiii.!!!!????
Ne znam tko sluša nju Al svi gledaju to znam
Ma cvjeta. Ona se jebe a on ubire plodove
Dok si ti Dusko napadao zene svojih klupskih kolega i one to govorile muzevima pa te ljudi htjeli lemati, tebi za to vrijeme Ognjen guzio Jelenu.. hahahaha.. koja ironija od j.ebaca do rogonje. Kada to sve saberes nikakvo cudo sto je nasilan, kompleksi ubise.
Kome je ba ova kreshtalica zanimljiva 🤔🤣🙄
Udara je previse po sotari
ZENE VOLE DIJAMANTE A NE MUZEVE
Hajde molim vas prestanite smatrati sa nebitnim ljudima iz komšiluka - šta ste to postali Blic ili Informer jbt...
'Skandal je potresao cijelu regiju ....', Hahaha
To sta su i kako su oni zivjeli je jako pretenciozno nazivati brakom, isto da kazes dvoje komsija se sretne u liftu jednom godisnje i prasnu se u liftu i to krunisu brakom nastave po istom, a ponekad ona njemu zovne policiju zbog glasne muzike, on njoj istrese serpu sarme na prozor ili ostsvi ambalazu od pice pred vratima i sl.
Ko bi hebo ovu PVC stolariju
Dobro da su i ovo izdržali . . Ko bi njima ugodio
Ravaku