Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebala te Hitlary
@zlajapravaraja nope
@zlajapravaraja pa, što me onda pitaš? ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
najveći pogan na dujnaluku su amerikanci i prokleti jevreji al stace se i njima u kraj
Cooper bi trebao krenuti od originalnih terorista od kojih su svi ucili - arkanovci, seseljevci, ravnogorci itd. Pun tzv. pc ko sibica sve masovne ubice, koljaci i siledzije a najveci paradoks je sto su proglaseni 'erojima i svecima ... samo i ekskluzivno kod vlaskog barbarskog plemena poznatiji kao djikani.
Ukinuti Islam i Kozojebce, i cijela planeta mirna. Zašto ljudi dopuštaju da neko vjeruje u nepismenog Mahmata pedofila iz pustinje i da njegovi "vjernici" ubijaju nedužne ljude? Kraj Islamu i Početak Mirnoj Planeti, Hajmo se svi posrat se po Mahmatu allajsalami za bolju budućnost!!!
@Avdina Kuraq'an je jedina "Sveta Knjiga" koja poziva na ubijanje, tako da taj izmet mora nestati. Jesil ti ikada pročitala "Qura'can" u svom životu prije nego što si ga primila?
@PrekrasnoPredivno ee a da ti dam broj telefona neke udruge, organizacije, institucije gdje ti se moze pomoci razgovorom, lijekovima, eutanazijom?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
S obzirom da ovaj praznoglavi moron podrzava Hillary Clinton, moze od nje da dobije informacije iz prve ruke. Ipak je ona jedan od osnivaca Islamske drzave.
@sashapuskin Hamo, vidi mu glave
@<!-- Veoma, veoma antipatican tip.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne sumnjam da su svi teski eksperti za bliski istok..
U rbih nazalost niko nije imao hrabrosti da okarakterise srbe kao pravoslavne teroriste sto zaista i jesu a rs kao okupirani dio bih
a di ce da snimaju seriju..ima mnogo pogodnih lokacija..Maoca, Osve...
@KoristoljubnaNVO mada...ako se serija bude bavila genezom ili ti samim postankom ISIS-a Sarajevo je bolja lokacija....zatim predlazem Ozren gde su islamske glavosece boravile...ti isti danas rade isti posao u Siriji i Iraku, a onda mogu da biraju razna mesta po federaciji..fala bogu ima ih na pretek
na Ravnoj gori.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)