Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora da su culi za ove letke sto se dijele za poziv pristupanju islamu haha
Do kada ce ostati u Sarajevu?
eno ih u poseti na palama, jedu gibanicu i slusaju srpski rok, mitra mirica i lepu lukic. poslije ce obici srpsku nejac na tenkovima koje su ukrali 1990 godine.
meni je fascinantnije da je preko 3000 ljudi ovu vijest podijelilo sa rajom preko facebook-a
ko bi reko cuda da se dese.....
A oni meni nema PIRAMIDA;-)
kazu eno hina na piramidama i dive se pogledu sa vrha piramide ramiza II
naserem se ja u usta i dobrro natrpam petom ovim masonima
sarajlija, ne kaze se \"kod zelja\" vec \"kod zelje\" !
Svaka cas Andjelina i Brad, stigli ste u Seher Sarajevo najljepsi grad na svijetu koji su pri*itivci i di*ljaci srbi granatirali, ub*jali civile od kojih 4500 djece! Welcome to Sarajevo!Nadam se da ce te svratit kod Zelja na cevape i popit vode na Bascarsiji!!!
202 komentara o ova dva pakasa
Ovdje im je najjeftinije mogu da se provedu za male pare :D sto kazu dosli u Bosnu da ustede. Ovo ce kasnije biti na vjestima FTV
dosli kod Hodze da im zapise zbog one krize koju su imali
iz pouzdanih izvora sam saznao, da brad i angelina hoce da predju na islam....od sad ce se zvati saban i sefika.
Prave izlet u urbanom selu.