Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ostavite covjeka na miru,nikome ne zeli niti cini zlo,sta on radi sa sobom to je njegov problem!
@KosacaVukcicAhmet bravo, čovjek ako išta radi radi vjerovatno u privatnosti, kako se nosi dio je njega i ćao, lik stvari koje radi radi ko niko drugi i svaka mu čast, Sevdalinku je digo na razinu iznad.
Onaj ko vodi brigu o tudjem zivotu svoj nema. Njemu svaka čast na ludoj hrabrosti ili ludosti kako hoćete sto u ovakoj sredini jeste ono sto želi biti i to ne krije. Dosta njih se skriva jer nemaju “muda” kao ovaj . Zato ga treba poštovat ako ništa drugo. Njegov život i ima pravo na to
Jest furac ocmi
Jao stila iza rupa od granate ko krater na mjesecu, da hodas po New Yorku pa hajd al ovde izgleda smijesno. A nemam nista protiv svako neka radi i oblaci sta voli.
@ludakuca bosnji je sve smjesno. Samo se smijemo i propadamo. Nemoj se samo ofirati, to je najgore sto se moze desiti. Bezmudani jedni!
Cirkus
Skocko se nema sta...hihi
vidi momka vidi mu kaputa HAHAHAAHAHAHAHAAHAHHA
ništa kontra ovog! ali zašto je on važan? zašto je stalni predmet pažnje, on i još par persona? čime zaslužuju toliki fokus! regeneriše se k'o glista! ;)
Ima stila e da sam znao poklonio bi mu jna kombinezon zimski vuneni kad ga obuces ko vunene carape na gole noge😁
Božo Kockalone!
sho jes jes!
Samo naprijed Božo , ja ti se divim . U gradu ima dosta ovakvih , samo nemaju m.da da se javno izlažu . Svaka ti čast na hrabrosti . Bila sam lani na tvom koncertu , na tisuće žena koje te obožavaju i podržavaju . Muški su se mogli na prste izbrojat !
@Cvita56 pored ovako lijepih i dobrih pjevačica, da idem gledam mud*nju i slušat njegovo prosječno pjevanje koje je našminkao pederlukom. Bljak.
Krempita?! Zanimljivo :P Hajmo gejklikseri ko će na krempitu kod Bože?!
Jedva čekamo da mu vidimo izdanje 9 septembra
Mogu ja razumjeti i drugo i drugačije, kome je on lekciju održ'o!!!????...i iz čega lekciju *ebo vas dan!
Eh ovaj mu je stil na mjestu.. odlican outfit, meni bar bolje nego haljine one, a mislim da ce se i vecina sloziti :)